Intäktsadministratör

 

Är du noggrann och serviceinriktad och har lätt för att arbeta med siffror? Gillar du att driva projekt och att effektivisera befintliga processer? Ser du en framtid på en ekonomiavdelning i ett ledande bolag?

Söderberg & Partners söker en administratör till vår ekonomiavdelning med tillträde så snart som möjligt.  Det viktigaste är inte att du har stor erfarenhet utav redovisning utan att du arbetar noggrant och effektivt, är självgående, ansvarsfull och har en positiv inställning. Teamet har en mycket god stämning och består av 3 kollegor och ingår i ekonomiavdelningen som består av ca 40 medarbetare. Vi har ett nära samarbete inom gruppen där vi hjälper varandra men vi har även mycket kontakt med våra finansiella rådgivare och kontaktpersoner på försäkringsbolagen.

Arbetsuppgifterna består av att redovisa intäkter för koncernens rådgivningsbolag, upprätta avräkningar för de olika rådgivarbolagen, analysera koncernens intäkter samt utförande och avstämningar av banktransaktioner i vårt tillståndspliktiga bolag. Vidare strävar vi ständigt efter att förbättra befintliga processer och rutiner och där ser vi dig som en kommande nyckelperson. Goda kunskaper i Excel är nödvändigt eftersom det används i viktiga delar av våra arbetsprocesser.

Vi ser gärna att du:
• Är noggrann och strukturerad
• Effektiv, stresstålig och självgående
• Serviceinriktad, kommunikativ och trygg i dig själv
• Har stor datavana och goda kunskaper i Excel
• Är analytisk och gillar att jobba med siffror och stora datamängder
• Kunskap i SQL är meriterande men inget krav

Tjänsten är på heltid med tillträde omgående. Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt.

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm
Anställningsstart: Snarast, efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2018–03-21
Kontaktperson: Marina Nygren, HR, 08-451 50 54

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

HR-avdelningen
Söderberg & Partners

Telefon Rekrytering
08-451 50 54

Telefon HR
08-451 50 50

Söderberg & Partners Twitter

Söderberg & Partners facebook

 

 
break