Erfaren löneadministratör till ledande bolag

 

Är du en positiv och kunnig löneadministratör som söker en lösningsorienterad arbetsplats med stor bredd? Vill du arbeta i ett nytänkande och expansivt bolag?

Söderberg & Partners Payroll söker dig som vill utvecklas och utmanas i din roll som löneadministratör, som tycker om kundkontakt och att dela med dig av din kunskap både internt och externt. Till denna tjänst vill vi att du har minst fem års erfarenhet av kvalificerat lönearbete.

Söderberg & Partners Payroll är ett snabbväxande företag som arbetar med både interna och externa löner vilket ger en spännande bredd av kunder och avtal. Kundernas behov står i fokus och vi eftersträvar en personlig verksamhet. Vi söker därför dig som både motiveras av att ge god service och av att hitta optimala lösningar på kundspecifika problem samt har en vilja att utvecklas såväl kunskaps- som systemmässigt.

Vi värnar om vår kultur med korta beslutssträckor och där vi har en kontinuerlig dialog kring idéer för utveckling, service och avtals- och kundärenden. Våra värderingar är viktiga och något vi lever efter i vardagen. Är du driven, hjälpsam, ansvarsfull och modig ser vi gärna att du söker dig till oss.

Kontoret ligger centralt i Stockholm och här arbetar ca 40 medarbetare. Vi har även lönehantering i Sundsvall.

Vi ser att du:
• Har minst fem års erfarenhet av brett lönearbete
• Har utbildning inom ekonomi
• Har god kommunikativ förmåga
• Har goda IT-kunskaper och arbetar i Excel på daglig basis
• Är ansvarsfull, noggrann och självständig med stort eget driv
• Är lösningsfokuserad, hjälpsam och serviceinriktad

Goda kunskaper i flera olika lönesystem är meriterande. Ange gärna hur länge och med vad du arbetat i respektive lönesystem.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att välkomna vår nya medarbetare!

Placering: Kungsgatan 57, Stockholm
Tillträdesdatum: Snarast, efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Kontaktperson: Jessica Rydelius Zetoun, gruppchef, 0770-11 00 55

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

HR-avdelningen
Söderberg & Partners

Telefon Rekrytering
08-451 50 54

Telefon HR
08-451 50 50

Söderberg & Partners Twitter

Söderberg & Partners facebook

 

 
break