Erfaren Försäkringsadministratör LIV

 

Har du erfarenhet av pension och försäkring? Är du en noggrann och kunnig LIV-administratör som uppskattar kommunikation med våra kunder?

Söderberg & Partners söker nu en engagerad, serviceinriktad och ansvarsfull administratör inom livförsäkringar till vårt kontor i Uddevalla.

Arbetet består av att hjälpa våra rådgivare med att förbereda, handlägga och följa upp våra kunders försäkrings- och tjänstepensionsärenden. Du blir en sammanhållande länk mellan rådgivarna, försäkringsbolagen och kunderna och arbetet är både självständigt och varierande. Vi söker dig som är öppen och trevlig, samt har en vilja att självständigt lösa problem och ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du:
• Har erfarenhet av administration inom tjänstepension
• Är noggrann, effektiv och strukturerad
• Är kommunikativ och serviceinriktad
• Trivs i en dynamisk miljö med högt tempo
• Kan identifiera dig med våra värderingar att vara Ansvarsfull, Hjälpsam, Driven och Modig

Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Kommunikationsvägarna är korta och våra medarbetare drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter. Uddevallakontoret består av består av tretton kollegor , och vi har en vänlig, stöttande och lösningsfokuserad atmosfär.

Vi rekryterar löpande, så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att välkomna vår nya medarbetare!

Placering:  Kungsgatan 35, Uddevalla
Tillträdesdatum: Snarast, efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2018-03-01
Kontaktperson: Tommy Wetterberg rådgivare 0706-920062,  Pär Jansson rådgivare 0706-662956

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

HR-avdelningen
Söderberg & Partners

Telefon Rekrytering
08-451 50 54

Telefon HR
08-451 50 50

Söderberg & Partners Twitter

Söderberg & Partners facebook

 

 
break