Är du vår nya affärs-/försäkringsjurist?

 


Vill du utvecklas i din roll som försäkringsjurist i ett ledande bolag?

Söderberg & Partners Assurans söker en ny medarbetare till vårt team i Solna som vill vara med att bidra till vår fortsatta framgång och utveckling.

Söderberg & Partners är en av Sveriges ledande försäkringsförmedlare med inriktning mot offentlig verksamhet. Vi är en initiativrik koncern där medarbetarna drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter.

Som affärs-/försäkringsjurist hos oss arbetar du tillsammans med kunder inom offentlig verksamhet, d.v.s. kommuner, landsting och offentliga bolag. Detta medför varierande, och stundtals utmanande, frågor inom skadestånds-, avtals-, och försäkringsrätt. Som jurist hos oss gillar du därför ett omväxlande arbete där ingen fråga är den andre lik.

Om tjänsten
Som jurist hos oss bistår du våra kunder i allehanda juridiska frågeställningar på ett ansvarsfullt och kvalitativt sätt. Vi är analysdrivna och har ett stort fokus på kundvård.

Du handlägger/hanterar skadeärenden för våra kunders räkning, allt från enklare sakskador till komplicerade miljöskador eller omfattande regressärenden. Du är mån om kundens intressen, men värnar samtidigt om en god skadeståndsrättslig bedömning, vilket gör att du ibland måste ge kunden oönskade besked.

Du svarar på juridiska frågor, granskar avtal och kommer med förslag på reviderade skrivningar, skriver rättsutredningar och upprättar PM med vägledning för våra kunder inom en mängd olika områden – allt utifrån kundens behov och önskemål.
Du ger råd i skadeärenden och håller utbildningar för kunder och övriga medarbetare inom framför allt skadeståndsrätt och ansvarsförsäkring.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten behöver ha en juristexamen med goda kunskaper inom skadestånds-rätt, gärna med inriktning mot skadestånds-, försäkrings-, fastighets- eller entreprenadrätt.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av juridiskt arbete, helst med inriktning mot skadeståndsrätt och/eller försäkring. Vi ser det som meriterande om du tidigare har reglerat ansvarsskador.

Du bör kunna förklara juridiska frågeställningar på ett pedagogiskt sätt. Du får gärna uppskatta att utbilda andra inom diverse juridiska områden och du bör ha en mycket god servicekänsla och hjälpsamhet gentemot såväl kunder som andra i teamet.

Tjänsten kräver att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt att du innehar en god juridisk analytisk förmåga.

För att trivas med arbetet måste du kunna arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra.

Du ska kunna fatta effektiva, men välgrundade, beslut och uppvisa ett affärsmässigt förhållningssätt och gott omdöme.

Vi ser dig som en utåtriktad och kreativ person som tycker om att dela med dig av dina erfarenheter och utvecklas tillsammans med oss andra i teamet.

Placering: Gustav III Boulevard 46, Solna. Resor förekommer.
Sista ansökningsdag: 2018-02-10
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse
Kontaktperson: Oscar Sohl, 0705-48 60 20

Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan!

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

HR-avdelningen
Söderberg & Partners

Telefon Rekrytering
08-451 50 54

Telefon HR
08-451 50 50

Söderberg & Partners Twitter

Söderberg & Partners facebook

 

 
break