Kundtjänstmedarbetare Gruppförsäkring

 


Har du erfarenhet av kundtjänst och administration? Vill du utvecklas inom försäkring i en roll med mycket kundkontakt? Söderberg & Partners Gruppförsäkring i Sundsvall växer och söker flera nya medarbetare.

Du fungerar som stöd och support till kunderna kring gruppförsäkringsfrågor och har även en dialog kring kundens behov och informerar om vad kan erbjuda. Du arbetar med att ge service till våra kunder, du behöver därför vara tillmötesgående, serviceinriktad och ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.  I arbetsuppgifterna ingår löpande försäkringsadministration och fakturering. Det närmaste teamet består av elva kollegor som arbetar direkt med gruppförsäkringar.

Erfarenhet av administration, kundtjänst samt merförsäljning vid inkommande kundsamtal är meriterande, men lika viktigt är din personlighet, att du är engagerad, vill lära och att du verkligen trivs i rollen.

Vi ser gärna att du:
• Har erfarenhet av kundservice per telefon och e-post
• Är noggrann, strukturerad, relationsskapande och kommunikativ
• Har tidigare erfarenhet av administration, gärna försäkringsadministration
• Har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp

Söderberg & Partners är en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Kontoret i Sundsvall är centralt beläget och har en trevlig atmosfär. Det här kontoret är till stor del specialiserat på administration och bistår många av Söderberg & Partners rådgivare runt om i landet. För närvarande är vi ca 90 medarbetare. Söderberg & Partners är en kreativ och initiativrik organisation där medarbetarna drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att välkomna vår nya medarbetare!

Placering: Kyrkogatan 22, Sundsvall
Tillträdesdatum: Snarast, efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Kontaktperson: Marina Nygren, HR, 08-451 50 54

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

HR-avdelningen
Söderberg & Partners

Telefon Rekrytering
08-451 50 54

Telefon HR
08-451 50 50

Söderberg & Partners Twitter

Söderberg & Partners facebook

 

 
break