Junior projektmedarbetare inom lön

 

Gillar du problemlösning och vill utveckla din analytiska förmåga? Är du utåtriktad och tycker om att arbeta i team? Söderberg & Partners Payroll växer och söker en projektmedarbetare som vill växa tillsammans med oss. 

I rollen som projektmedarbetare arbetar du med implementation och integration av nya kunders data. Arbetsuppgifterna består av att analysera och skapa importfiler i Excel samt ha nära kontakt med kunder och deras samarbetspartners. I rollen som projektmedarbetare behöver du kunna identifiera och kartlägga eventuella hinder samt hitta lösningar med syfte att genomföra lyckade implementationer. Tjänsten innefattar även att ge intern support för Payroll’s medarbetare och utbilda kunder i vårt system varpå vi söker dig som är utåtriktad och brinner för service. 

Söderberg & Partners Payroll är ett snabbväxande företag som arbetar med både interna och externa löner. Organisationen är kreativ och nyskapande och våra medarbetare drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter. Vi arbetar i team där våra medarbetare ges självständigt ansvar för sina arbetsuppgifter samtidigt som det finns ett gott samarbete både inom och mellan teamen. Vi värnar om vår kultur där våra värderingar är viktiga och en stor del av vårt arbete. Är du driven, hjälpsam, ansvarsfull och modig ser vi gärna att du söker dig till oss. Kontoret ligger centralt beläget på Kungsgatan 57A i Stockholm där det i dagsläget arbetar ca 40 medarbetare.

Rollen innefattar stora möjligheter att lära sig nya saker och vi kommer ge dig kontinuerlig utbildning inom ditt område för att du ska utvecklas i din roll. På sikt är målet att du ska få fler ansvarsområden och ta dig an en mer senior roll i uppstartsteamet. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har ett starkt driv och viljan att lära dig.  

Hos oss får du: 

  • Arbeta i flera spännande projekt parallellt 
  • Ha mycket samarbete och kontakt med våra kunder 
  • Mycket ansvar och frihet att planera och genomföra dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som:
  • Är framåt, social och tycker om att hjälpa andra 
  • Har goda kunskaper inom Excel 
  • Har intresse och lätt för att lära dig nya saker
  • Är trygg i att ha kundkontakt och är van att prata inför folk (t.ex. utbilda en grupp om 20 personer)
  • Arbetar strukturerat och hittar smarta lösningar
  • Har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska
Kunskaper inom lön är meriterande. 

Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att välkomna vår nya medarbetare!

Placering: Kungsgatan 57, Stockholm
Tillträdesdatum: Snarast, efter överenskommelse 
Omfattning: Heltid, det vill säga ca 40 timmar i veckan
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Kontaktperson: Jessica Rydelius, gruppchef, 0770-11 00 55
HR-avdelningen
Söderberg & Partners

Telefon Rekrytering
08-451 50 54

Telefon HR
08-451 50 50

Söderberg & Partners Twitter

Söderberg & Partners facebook

 

 
break