Skadereglerare transportskador

 


Söderberg & Partners Claims Link växer och söker en skadereglerare med erfarenhet inom transportskador och som vill ha en aktiv roll i vår fortsatta utveckling mot att bli den bästa, mest effektiva och moderna skaderegleringen i Norden.    

Söderberg & Partners är sedan flera år Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Nu satsar vi vidare för att också bli ledande inom skadereglering. Söderberg & Partners Claims Link är idag 16 medarbetare som arbetar med skadereglering inom olika segment såsom transport, motor, leasing och affinity.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att utgöras av skadereglering avseende transport.
Arbetet består av att reglera skador från våra uppdragsgivares transportöransvar samt varuförsäkringar, och utföra regresser under både ansvars- och varuförsäkrade ärenden. Du kommer också vara våra uppdragsgivares stöd i frågor om ansvars- och varuförsäkring samt gällande regelverk. Ärendena följs upp med statistik och avrapportering.  Tjänsten innebär mycket kontakter med försäkringsbolag samt uppdragsgivare och kunder, både inom och utom Sverige.

I arbetsuppgifterna ingår även att bidra till att våra interna processer och rutiner vidareutvecklas för att ytterligare stärka vårt erbjudande till nya och befintliga uppdragsgivare.

Vi ser att du:
• Har några års erfarenhet av skadereglering av transportskador och/eller reklamationshantering inom speditör och transportsektorn och/eller försäkringsbranschen
• Har goda kunskaper i regelverk, lagar, konventioner och allmänna bestämmelser för speditör och transportöransvar
• Har lätt att kommunicera med kunder och har en positiv och lösningsorienterad attityd
• Är en noggrann och strukturerad administratör som kan ta egna beslut
• Har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både i svenska och engelska
• Är flexibel och trivs att arbeta i en föränderlig miljö

Anställning: Heltid
Anställningsstart: 2017-12-01
Placering: Elektravägen 53, Hägersten
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Kontaktperson: Marina Nygren, HR, 08-451 50 54

Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt!

Då Söderberg & Partners Claims Link är i en expansiv fas så söker vi även löpande personal med skaderegleringskompetens inom till exempel ansvar, egendoms- och motorförsäkring. Välkommen att skicka in en spontanansökan till oss via Söderberg & Partners hemsida.

HR-avdelningen
Söderberg & Partners

Telefon Rekrytering
08-451 50 54

Telefon HR
08-451 50 50

Söderberg & Partners Twitter

Söderberg & Partners facebook

 

 
break