Försäkringsadministratör LIV

 

Vill du utvecklas inom pension och försäkring? Är du noggrann och strukturerad, gärna med en ekonomisk bakgrund? Söderberg & Partners söker två administratörer inom livförsäkring som vill utvecklas tillsammans med oss!

Arbetet består av att hjälpa våra rådgivare med att förbereda, handlägga och följa upp våra kunders försäkrings- och tjänstepensionsärenden. Du blir en sammanhållande länk mellan rådgivarna, försäkringsbolagen och kunderna och arbetet är både självständigt och varierande.

Vi söker dig som trivs med administrativa uppgifter och vill utvecklas i ett affärsmässigt och trevligt team med högt i tak. Tidigare erfarenheter inom försäkringsadministration är meriterande, men vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och du får bra introduktion och stöd på plats.

Vi ser gärna att du:
• Har utbildning inom ekonomi/försäkring
• Har erfarenhet av administration
• Är noggrann, effektiv och strukturerad
• Är kommunikativ och serviceinriktad
• Har goda datakunskaper, inklusive Excel

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare av försäkringar och finansiella produkter. Kommunikationsvägarna är korta och våra medarbetare drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter.

Registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och uppmuntrar därför särskilt manliga sökande.

Placering: Sveavägen 13, Stockholm
Tillträdesdatum: Snarast, efter överenskommelse
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2017-10-20
Kontaktperson: Izla Ayoub, 076-149 52 91

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

HR-avdelningen
Söderberg & Partners

Telefon Rekrytering
08-451 50 54

Telefon HR
08-451 50 50

Söderberg & Partners Twitter

Söderberg & Partners facebook

 

 
break