Student till agilt team i finansbranschen

 

Har du en stark vilja att utvecklas inom programmering? Vill du arbeta i ett ledande bolag i finansbranschen? Söderberg & Partners söker en student med stort intresse för nya lösningar! 

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Tjänsten är placerad i vårt affärsområde för SAK- och företagsförsäkringar. Affärsområdet för SAK-försäkringar utvecklas snabbt i både Sverige och Norden. På bara några år har affärsområdet vuxit snabbt och vi är idag en av de ledande aktörerna inom sak- och företagsförsäkringar. 

Teamet du kommer att arbeta i står bakom systemet Optimum som är en av grundbultarna i affärsområdet. Som utvecklare av Optimum kommer du att bli en viktig del i utvecklingen av system för framtidens försäkringsmarknad. Som utvecklare hos oss är du delaktig i hela utvecklingskedjan med fastställande av krav, design och teknisk realisering. Förutsättningarna ger dig stora möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling.

Teamet består av sju utvecklare, varav en är teamledare, och är en blandning av seniora och mer juniora utvecklare som sitter tillsammans i öppet landskap. Du har eget ansvar för dina arbetsuppgifter, men vi hjälper också varandra att uppnå teamets gemensamma mål. Arbetssättet är agilt med korta beslutsvägar. Du kommer att få handledning av teamledaren och övriga i teamet så att du snabbt kan lära och komma in i dina arbetsuppgifter. Organisationen är kreativ och initiativrik och medarbetarna drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter. 

Vi ser gärna att du: 
• Studerar en universitets-/högskoleutbildning inom data/IT, gärna årskurs 3 eller senare.
• Har en stark vilja att lära och utvecklas
• Är mycket kommunikativ med god samarbetsförmåga

Vi vill att du arbetar ca 20h/vecka men arbetstiderna är flexibla. Du har inget fast schema utan kan anpassa arbetet efter de tider på dagen eller kvällen som passar bäst, givetvis i samråd med övriga teamet.

Rekryteringen sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Bifoga CV, personligt brev och gärna betyg. 

Vi ser fram emot att välkomna vår nya medarbetare!

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse
Kontaktperson: Filip Larsson, teamledare, filip.larsson@soderbergpartners.se, 076-149 52 98

HR-avdelningen
Söderberg & Partners

Telefon Rekrytering
08-451 50 54

Telefon HR
08-451 50 50

Söderberg & Partners Twitter

Söderberg & Partners facebook

 

 
break