Receptionist med inslag av administration och kundkommunikation

 


Är du trevlig, ordningsam och har ett öga för vad som behöver göras? Motiveras du av att ge bästa möjliga service och bemötande? Söderberg & Partners söker en receptionist för en varierad tjänst med mycket eget ansvar till vårt kontor i Halmstad.

Dina arbetsuppgifter består av att ta emot besökare, servera kaffe, se till att mötesrummen är i ordning samt att svara i telefon. Utöver detta kommer du att ha vissa andra lättare administrativa uppgifter samt att kontakta våra befintliga kunder per telefon för att boka in uppföljningsmöten med rådgivarna. Du kan även komma att planera och organisera kundevent.

Söderberg & Partners är en av Sveriges ledande fristående förmedlare av finansiella produkter och försäkringar, och tar dagligen emot kunder för rådgivning på våra olika kontor. Kontoret i Halmstad har en trevlig och familjär stämning och här arbetar sex rådgivare och fyra administratörer. Vi söker dig som är noggrann och strukturerad och som tycker om att organisera dina arbetsuppgifter och hjälpa till där det behövs. Vi har en lösningsinriktad kultur där vi alla på ett tillmötesgående sätt tar ansvar för och löser våra olika uppgifter.

Vi ser att du:
• Har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga
• Har ansvarskänsla och problemlösningsförmåga
• Är serviceinriktad, noggrann och vill bidra till vår trevliga stämning på kontoret
• Goda kunskaper i Office-paketet
• Goda kunskaper i engelska

Erfarenhet från liknande uppgifter är en fördel, men lika viktigt är ditt personliga driv och att du verkligen tycker om att ge service och hålla ordning.

Placering: Olofsdalsvägen 47, Halmstad
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2017-09-29
Kontaktperson: Jonas Holmkvist, teamledare/rådgivare, 0733-52 22 81

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

HR-avdelningen
Söderberg & Partners

Telefon Rekrytering
08-451 50 54

Telefon HR
08-451 50 50

Söderberg & Partners Twitter

Söderberg & Partners facebook

 

 
break