Teknisk projektledare inom systemintegration

 

Är du duktig på IT och vill arbeta kundnära med integration och konfiguration av system?  Är du självgående med god problemlösningsförmåga och brinner för support och service? Söderberg & Partners Payroll växer och söker en Teknisk projektledare inom systemintegration som vill växa tillsammans med oss.

I rollen som Teknisk Projektledare inom systemintegration bidrar du till att förenkla våra kunders arbete genom att kravställa och koordinera våra tekniska implementeringar med kund. Arbetsuppgifterna består av att integrera och konfigurera mellan system, utforma och kontrollera rapporter samt söka ut data ur våra SQL-databaser. Du driver flera projekt parallellt där du fungerar som en brygga mellan våra utvecklare, löneadministratörer och kunderna. Beroende på ditt intresse och tekniska djup kan även delaktighet i utvecklingen av nya integrationer tillsammans med våra utvecklare vara en del av ditt arbete.

Hos oss får du:

• Driva flera spännande integrationsprojekt parallellt
• Ha mycket samarbete och kontakt med våra kunder
• Frihet att planera de projekt du ansvarar för

Söderberg & Partners Payroll hanterar löner för både våra egna medarbetare och externa kunder vilket ger en spännande bredd och stor möjlighet till utveckling. Organisationen är kreativ och nyskapande och våra medarbetare drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter. Löneavdelningen består av ca 40 löneadministratörer och systemutvecklare. Kontoret är centralt beläget på Kungsgatan 57A i Stockholm.

Vi söker dig som:

• har goda generella IT-kunskaper och erfarenhet av MS-SQL
• har goda kunskaper i Excel
• är trygg i att ha kundkontakt, arbetar strukturerat och hittar smarta lösningar

Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att välkomna vår nya medarbetare!

Placering: Kungsgatan 57, Stockholm
Tillträdesdatum: Snarast, efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2017-09-15
Kontaktperson: Muhammed Karadag, +46 8-451 52 62

HR-avdelningen
Söderberg & Partners

Telefon Rekrytering
08-451 50 54

Telefon HR
08-451 50 50

Söderberg & Partners Twitter

Söderberg & Partners facebook

 

 
break