LIA/ praktikplats inom lön

 

Studerar du löneadministration och söker praktikplats eller LIA? Har du en stark vilja att lära dig mer i ett lösningsfokuserat och expanderande bolag?
 
Söderberg & Partners Payroll är ett snabbväxande bolag som arbetar med både interna och externa löner. Vi tar emot ett par praktikanter varje termin. Hos oss får du möjlighet att utvecklas snabbt och får tydlig handledning och stöd i dina uppgifter. För rätt person finns goda möjligheter till fortsatt anställning.

Vi ser att du:
• Studerar lön på eftergymnasial nivå
• Har en längre sammanhängande praktik
• Har goda IT-kunskaper
• Är ansvarsfull och noggrann med en positiv attityd

Verksamheten är uppdelad i team, och även om våra medarbetare har självständigt ansvar för sina arbetsuppgifter så finns ett gott och nära samarbete inom teamet. Vi värnar om vår kultur med korta beslutssträckor och har en kontinuerlig dialog kring idéer för utveckling, service och avtals- och kundärenden. Våra värderingar är viktiga och något vi lever efter i vardagen. Är du driven, hjälpsam, ansvarsfull och modig ser vi gärna att du söker dig till oss.

Söderberg & Partners Payroll är i dagsläget ca 30 anställda med huvudkontor i Stockholm och den relativt nya löneavdelningen i Sundsvall. Söderberg & Partners kontor i Sundsvall är specialiserat på administration och support och bistår flera av koncernens övriga affärsområden, inom finansiell rådgivning och försäkring, med olika tjänster. För närvarande arbetar här ca 90 medarbetare. 

Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Bifoga CV, betyg och ett brev med information om dig själv, din praktikperiod, hur du ser på dig själv och din utveckling inom några år samt vilka lönesystem du har erfarenhet av.

Välkommen med din ansökan!

Placering: Kyrkogatan 22, Sundsvall
Sista ansökningsdag: 2017-09-01
Kontaktperson: Jessica Rydelius Zetoun, gruppchef, tel 0770-11 00 55

HR-avdelningen
Söderberg & Partners

Telefon Rekrytering
08-451 50 54

Telefon HR
08-451 50 50

Söderberg & Partners Twitter

Söderberg & Partners facebook

 

 
break