HR Business Partner

 

Vill du arbeta brett med HR i ett dynamiskt och växande bolag i finansbranschen? Har du några års erfarenhet av kvalificerat och affärsnära arbete inom HR?

Söderberg & Partners växer kontinuerligt och HR växer nu för att möta företagets behov. I samband med detta organiserar vi om och söker en HR Business Partner.

Söderberg & Partners HR arbetar verksamhetsnära, proaktivt, med hög kvalitet och effektivitet. HR stöttar Söderberg & Partners chefer och anställda med rådgivning, coachning och utveckling av affärsrelaterade områden, processer och verktyg för att bolaget ska nå sina affärsmål. HR teamet består idag av tre medarbetare och en personalansvarig.

Du kommer att verka i en miljö som präglas av energi, stort engagemang, ambition, personligt ledarskap och affärsmässighet. Söderberg & Partners arbetar aktivt med våra gemensamma värderingar för en stark kultur.

Din roll innefattar varierande arbetsuppgifter med en blandning av intern konsultation till chefer och anställda, processansvar samt HR-administration. Till stor del kommer du att utföra dina arbetsuppgifter självständigt men i nära samarbete med övriga i HR-teamet. Vidare kommer du att arbeta med lönerevision, personalplanering och rekrytering,  arbetsrätt samt rehabilitering/svåra samtal. I rollen ingår även att tillsammans med övriga i teamet driva olika HR-projekt.

För att lyckas i rollen krävs att du har driv och förmåga att arbeta såväl strategiskt, som operativt och administrativt. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ett större och geografiskt spritt bolag med en föränderlig organisation. Vi uppmuntrar egna idéer och förslag på förändring och utveckling.

Vi ser att du:

• Är utbildad personalvetare med 3-5 års erfarenhet av brett HR-arbete
• Har ett konsultativt arbetssätt med hög affärsförståelse och integritet
• Är mål- och serviceinriktad med stort eget driv
• Är analytisk, initiativrik och har en god samarbetsförmåga
• Är lyhörd, prestigelös och noggrann med stor integritet
• Är bra på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm
Tillträdesdatum: Hösten 2017
Sista ansökningsdag: 2017-08-06
Kontaktperson: Jenny Persson, HR-chef, tel: 076 149 52 56

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

HR-avdelningen
Söderberg & Partners

Telefon Rekrytering
08-451 50 54

Telefon HR
08-451 50 50

Söderberg & Partners Twitter

Söderberg & Partners facebook

 

 
break