Administratör inom pension, försäkring och kapital

 

Har du ett stort intresse för privatekonomi och försäkring? Vill du utvecklas i en bred administrativ roll i ett ledande bolag i finansbranschen?

Söderberg & Partners Norrköping söker en serviceinriktad och ansvarsfull administratör med bakgrund inom ekonomi och/eller försäkring. Detta är en bred administrativ roll där du arbetar med såväl tjänstepension och försäkring som kapitaladministration. Arbetet blir därför mycket varierande och du har möjlighet att utvecklas snabbt och få bred kompetens inom dessa områden.

Ditt arbete består av att hjälpa våra rådgivare med att förbereda, handlägga och följa upp våra kunders kapital- och tjänstepensionsärenden och du blir en sammanhållande länk mellan rådgivarna, försäkringsbolagen och kunderna. Arbetet är varierande och vi söker dig som har en vilja att självständigt lösa problem och ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du:
• Har relevant eftergymnasial utbildning, t.ex. yrkesutbildning inom bank / försäkring
• Är lösningsorienterad, nyfiken och har en vilja att lära
• Är noggrann, effektiv och strukturerad
• Är kommunikativ och serviceinriktad
• Trivs i en dynamisk miljö med högt tempo
• Kan identifiera dig med våra värderingar att vara Ansvarsfull, Hjälpsam, Driven och Modig

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare av försäkringar och finansiella produkter. Kommunikationsvägarna är korta och våra medarbetare drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Bifoga CV, personligt brev och gärna betyg. Välkommen med din ansökan!

Placering: Olai Kyrkogatan 40, Norrköping
Tillträde: Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2017-07-16
Kontaktperson: Jan-Allan Fredriksson, teamledare, 011- 00 01 41

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

HR-avdelningen
Söderberg & Partners

Telefon Rekrytering
08-451 50 54

Telefon HR
08-451 50 50

Söderberg & Partners Twitter

Söderberg & Partners facebook

 

 
break