Administratör inom företagsförsäkring

 


Är du en klippa på administration och service? Söker du en stabil, ansvarsfull och varierad tjänst i en dynamisk miljö? Söderberg & Partners söker en strukturerad och lösningsinriktad administratör inom SAK-försäkring till ett av våra kontor i Gävle.

Som administratör inom företagsförsäkringar kompletterar du våra rådgivares arbete genom att handlägga och följa upp olika försäkringsärenden. Du fungerar även som support till rådgivarna i den administrativa processen med våra kunder. Arbetsuppgifterna är breda och varierade då vi arbetar med såväl motor- fastighets- och företagsförsäkringar vilket innebär att du som administratör har mycket kontakt med såväl kunder som försäkringsgivare.

Kontoret ligger på Drottninggatan 10 i Gävle, och här arbetar tre trevliga kollegor varav två rådgivare och en administratör.

Vi söker dig som är öppen och har en förmåga att skapa goda relationer. Du har en vilja att självständigt organisera, ta tag i och slutföra både korta ”puckar” och strategiska arbetsuppgifter. Du har ett positivt förhållningssätt och ett stort ordningssinne.

Vi ser att du:
• Har erfarenhet av administration, gärna inom försäkringsbranschen
• Har minst gymnasial bakgrund
• Är ansvarsfull, strukturerad och noggrann
• Är effektiv med sinne för detaljer
• Har en positiv grundsyn, är serviceinriktad och strävar efter att ständigt överträffa förväntningar

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare av försäkringar och finansiella produkter. Kommunikationsvägarna är korta och våra medarbetare drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Placering: Drottninggatan 10, Gävle
Tillträde: Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Kontaktperson: Lars Rosenkvist, 026-54 60 64

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

HR-avdelningen
Söderberg & Partners

Telefon Rekrytering
08-451 50 54

Telefon HR
08-451 50 50

Söderberg & Partners Twitter

Söderberg & Partners facebook

 

 
break