Marknadskoordinator / projektledare inom marknad och kommunikation, vikariat

 

Vill du utvecklas inom marknad och kommunikation och söker en varierande tjänst med stort eget ansvar? Vi söker en projektledare till vår marknads- och kommunikationsavdelning. Tjänsten är ett föräldravikariat på ett år.

I rollen som projektledare kommer du bland annat att ansvara för att ta fram nytt marknadsföringsmaterial och informationsmaterial, driva produktionen av vår årsredovisning, hantera och utveckla arbetet med vårt intranät samt ansvara för vårt nyhetsbrev. Rollen innefattar även att löpande hantera olika copyfrågor, till exempel skriva texter till filmmanus och annonser, eller uppdatera presentationsmaterial.

Arbetet är brett och självständigt men du har ett nära samarbete med ditt team och övriga organisationen. Du kommer att vara en del av marknadsavdelningen och rapporterar till Marknadschefen. Vi hjälps åt inom teamet med olika uppgifter och projektledning inom andra marknadsföringsområden kan förekomma. Tjänsten ger stor insyn i våra olika affärsområden.

Vi ser gärna att du:
• Har 2-5 års arbetslivserfarenhet
• Har en högskole-eller universitetsutbildning inom marknadsföring, media, eller kommunikation
• Är van vid att både planera aktiviteter och att genomföra dem
• Är duktig på att kommunicera i text och bild
• Är energisk, drivande och noggrann med stor arbetskapacitet
• Trivs i en nytänkande, föränderlig miljö med högt tempo
• Är van att arbeta i InDesign och Photoshop
• Är van att arbeta med verktyg som Episerver och Apsis

Kunskaper inom SEO och tidigare erfarenhet från finansbranschen är meriterande men ej ett krav.

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vår vision är att arbeta proaktivt idag för att du ska leva tryggare och rikare imorgon. Kommunikationsvägarna är korta och våra medarbetare drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter. Organisationen växer kontinuerligt, både i Sverige och internationellt.

Välkommen med din ansökan!

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm
Tillträdesdatum: Omgående, enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2017-06-28
Kontaktperson: Marina Nygren, HR, 08-451 50 54

Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

HR-avdelningen
Söderberg & Partners

Telefon Rekrytering
08-451 50 54

Telefon HR
08-451 50 50

Söderberg & Partners Twitter

Söderberg & Partners facebook

 

 
break