Investeringsrådgivare

 


Har du ett stort personligt driv och brinner för ekonomi och finans? Vill du utvecklas som investeringsrådgivare i ett ledande bolag? Söderberg & Partners i Linköping söker en rådgivare för att hjälpa våra kunder att optimera sina finansiella placeringar.

Du kommer att bygga vidare på våra relationer med befintliga kunder, följa upp tips på potentiella nya kunder samt bedriva egen nykundsbearbetning. Det kan vara både privatpersoner och mindre företag. Du bör vara strukturerad och målinriktad med ett starkt personligt driv.  Du arbetar självständigt men i nära samarbete med två seniora placeringsrådgivare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi letar efter dig som har hög moral och etik och ser värdet i att skapa optimala lösningar för kunden och att skapa hållbara och stabila relationer.

Vi ser gärna att du:
• Har ekonomisk examen, t.ex. civilekonom
• Swedsec-licens för investeringsrådgivning är meriterande
• Har stor förmåga att skapa och utveckla långsiktiga relationer
• Är affärs- och kundfokuserad 
• Har stort eget driv och vill utvecklas i branschen tillsammans med oss

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Våra värderingar är viktiga och något vi lever efter i vardagen. Är du driven, hjälpsam, ansvarsfull och modig ser vi gärna att du söker dig till oss. Vi letar efter medarbetare som sporras av stort eget ansvar, men som också ser till helheten och hjälper sina kollegor. Vi är mycket öppna för förändring och nya idéer vilket ger dig stora möjligheter till personlig utveckling.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna dina uppgifter så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Placering: Apotekaregatan 14, Linköping
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2017-06-25
Kontaktperson: Niklas Sjöbeck, teamledare, 073 - 429 02 03

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

HR-avdelningen
Söderberg & Partners

Telefon Rekrytering
08-451 50 54

Telefon HR
08-451 50 50

Söderberg & Partners Twitter

Söderberg & Partners facebook

 

 
break