Söderberg & Partners söker bolagsjurist

 

Söderberg & Partners söker ytterligare en driven bolagsjurist med intresse för affärsjuridik, avtalsrätt och associationsrätt till den koncerngemensamma juridikstaben i Stockholm. Söderberg & Partners är en dynamisk organisation med stora utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten
Som bolagsjurist hos Söderberg & Partners kommer du att arbeta brett med allmän affärsjuridisk rådgivning. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att:

  • Förhandla, upprätta och granska kommersiella avtal

  • Bistå organisationen i externa och interna transaktioner

  • Bistå organisationen med rådgivning i olika övriga juridiska frågor

  • Hantera bolagsformalia för koncernens bolag

Söderberg & Partners är en kreativ och initiativrik organisation där medarbetarna drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter.

Som person ska du ha god samarbetsförmåga samtidigt som det ställs höga krav på att du kan, och trivs med, att arbeta självständigt. Du är hjälpsam, positiv, affärsinriktad, handlingskraftig, flexibel, prestigelös,  noggrann, målmedveten och har hög integritet.

Dina erfarenheter och kunskaper

Vi söker dig som har juristexamen med mycket goda betyg och minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från advokatbyrå eller bolag. Du har vidare mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.

Om Söderberg & Partners 

Söderberg & Partners bildades 2004. Tillväxten har varit stark och Söderberg & Partners-koncernen omsatte under 2015 drygt 2 300 MSEK. I absoluta årtal är bolaget ungt, men medarbetarna har mångårig erfarenhet av branschen. Söderberg & Partners verksamhet bedrivs genom ett antal dotterbolag. Bland dotterbolagens verksamheter finns värdepappersrörelse, försäkringsförmedling och fondförvaltning, som de största verksamhetsområdena. Koncernen har idag över 1400 medarbetare och ca 70 kontor utspridda i Norden. 

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: Rekrytering sker löpande
Kontaktperson: Marina Nygren, HR, 08 – 451 50 54

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

HR-avdelningen
Söderberg & Partners

Telefon Rekrytering
08-451 50 54

Telefon HR
08-451 50 50

Söderberg & Partners Twitter

Söderberg & Partners facebook

 

 
break